Сакате да заработите од дома? Кафич ви го овозможува тоа!


Бидете дел од социјалната мрежа Кафич. Доколку ги поканите вашите пријатели од секој еден пријател регистриран преку вашиот линк добивате поени кои потоа можете да ги промените во денари. Освен поканите тука се и другите опции кој можете да ги користите.

  • Споделете преку:

Дознајте малку повеќе за социјалната мрежа Кафич слушнете ја рекламата подолу кликнувајќи Плеј

Бидете дел од социјалната мрежа Кафич. Доколку ги поканите вашите пријатели од секој еден пријател регистриран преку вашиот линк добивате поени кои потоа можете да ги промените во денари.
Освен поканите тука се и другите опции кој можете да ги користите.

Да бидете активни на мрежата да објавувате постови, да лајкувате, да бидете дел од некој настан да коментирате на објавите од вашите пријатели и слично.

За целиот тој труд што ќе го вложите Вие, Македонската социјална мрежа Кафич откако ќе го достигнете лимитот за исплата ќе може да побарате исплата и во наредните 2 до 3 работни дена да бидете исплатени.


НАПОМЕНА:

Забрането е отварање на лажна корисничка сметка за регистрација преку вашиот постоечки профил.
Забрането е користење Ботови за преглед или други активности на вашите објави.
Забрането е регистрација на повеке од еден кориснички профил.

Секој кориснички профил кој нема да биде комплетен со лична слика, име презиме, и сите основни информации кој ги бара Кафич ќе се третираат за неважечки профили и не влегуваат во областа за наплата.

Започнете и следете ја Вашата статистика!

Кафич Ви посакува Среќна забава и дружење!

За било кој други информации Ви стоиме на располагање преку контакт е-маил: info@mreza.mk