Most recent articles

Апел за помош

Апел за помош

Оваа мала принцеза има желби како другите деца. Ајде барем една од нејзините желби нека станат реалност. (Благодарност за Габи)..

Чудо ми помогна да го победам ракот и да станам мајка: Искрена приказна на Бојана Крстовиќ-Јовановиќ

Чудо ми помогна да го победам ракот и да станам мајка: Искрена приказна на Бојана Крстовиќ-Јовановиќ

Пред нешто повеќе од 11 години, болеста ѝ ја одзема можноста да ужива во детството, а денес, откако излезе како победник по битката со ракот, Бојана Крстовиќ..

Сакате да заработите од дома? Кафич ви го овозможува тоа!

Сакате да заработите од дома? Кафич ви го овозможува тоа!

Бидете дел од социјалната мрежа Кафич. Доколку ги поканите вашите пријатели од секој еден пријател регистриран преку вашиот линк добивате поени кои потоа можете да ги промените во денари. Ос..